Uzupełnianie danych dla indywidualnego opracowania księgi GMP/GHP

Uzupełnianie danych dla indywidualnego opracowania księgi GMP/GHP

Jak przekazać dane potrzebne do opracowania indywidualnego księgi GMP/GHP

Na tej stronie znajdziesz formularz, który umożliwi Ci dostarczenie niezbędnych informacji do opracowania indywidualnej dokumentacji wg. przepisów prawnych dotyczących GMP/GHP i HACCP. Najpierw sprawdź dokładnie, czy znajdziesz potrzebny rodzaj dokumentacji w sekcji Kup On Line. Jeżeli jednak chcesz pozyskać dokumentację GMP/GHP bez Twojej ingerencji lub zależy Ci na tym, żeby mieć pewność, że jest odpowiednio uzupełniona – zapraszam do kontaktu. Formularz został zaprojektowany tak, abyś w prosty sposób mógł przekazać dane dotyczące Twojego zakładu produkcyjnego, co pozwoli na stworzenie księgi GMP/GHP dopasowanej do Twoich potrzeb. Dokumentacja GMP/GHP to kluczowy element w utrzymaniu wysokich standardów jakości i bezpieczeństwa produkcji wg. Codex Alimentarius. Wypełniając formularz, przygotujesz się do spełnienia wymogów Inspekcji Sanitarnej i innych organów nadzorujących. Więcej ważnych informacji znajdziesz w sekcji Pytania i Odpowiedzi. Proces składania zamówienia na opracowanie indywidualne jest szybki, łatwy i zapewnia pełną zgodność z przepisami.

Dane zamawiającego
Dane kontaktowe zamawiającego
Zapisz w formie dd-mm-rrrr
Dane zakładu
Adres zakładu
Imię i nazwisko
Proszę krótko opisać co to za zakład (nie wpisywać potraw), np. "Przewodnia funkcja lokalu to kuchnia Polska, gotujemy potrawy w sposób tradycyjny. Dodatkową funkcją jest serwowanie prostych posiłków typu śniadania / lunch."
Proszę o opis
Proszę o opis. Również takich szczegółów jak co jest w czym pakowane, w jakiej temperaturze, jak dostarczamy
Proszę o opis. Również takich szczegółów jak co jest w czym pakowane, w jakiej temperaturze, jak dostarczamy
Proszę o opis. Również takich szczegółów jak co jest w czym pakowane, w jakiej temperaturze, jak dostarczamy
Prowadzimy działalność:
Potrawy podajemy w naczyniach:
Wodę pobieramy z:
Proszę o informację, że zatrudniani są np. członkowie rodziny.
np. ciasta drożdżowe, francuskie, półfrancuskie, kruche, półkruche, biszkoptowe, kremowe, inne